1. december – En ny begyndelse

en ny begyndelse

Der skete noget ret vildt torsdag – jeg havde nemlig sidste arbejdsdag på min arbejdsplads igennem 3,5 år. Jeg har siden juni 2014 rejst med toget til Østerbro, men fredag skulle jeg tage en ny vej. Jeg har i dag – d. 1. december taget toget til Gilleleje. For nu arbejder jeg i Gilleleje, nu forbliver jeg i Nordsjælland – et sted jeg jo virkelig kender godt.
Det er ret vildt, jeg har længe ønsket mig et nyt job tættere på mine skønne børn. Og gerne et job hvor jeg kunne være fri for offentlig transport, nu har jeg kørt med Kystbanen i næsten 5 år. 5 år med daglige forsinkelser, et stress moment der har været i min hverdag, med risikoen for at jeg ikke kunne nå at hente mine børn.

Jeg kom faktisk 5 minutter forsendt i november måned. Kan i huske at der var en gravko der var kørt ud på sporet ved Skodsborg? Det kostede lige 1 time ekstra på transporten, men heldigvis var min dagplejemor venlig og sige “det går nok”.
Nu vil jeg kunne kører på arbejde på 35 minutter, det er jo helt perfekt! Jeg vil kunne aflevere Guldklumpen i skole, og stadig nå at være på arbejde inden kl. 9.00. Det er altså store ting, og noget der virkelig vil kunne ændre vores hverdag.

december

Den 1. december

I dag var jeg så på mit nye arbejde, jeg havde glædet mig i over en måned, og nu kom dagen endelig. På mit kontor ventede en blomst og en fødselsdagsgave, det varmede virkelig meget. Og nu glæder jeg mig bare til mandag, hvor jeg skal sættes ind i mine ansvarsområder og alle de nye systemer. Fredag var en lidt sjov dag at starte, ikke kun fordi at det var d. 1. december, det var julefrokost dag. Alle skulle videre til julefrokost, men jeg havde meldt fra, for det var lige hurtigt nok. Jeg vil også hellere lære mine nye kollegaer at kende på kontoret, end til den årlige julefrokost.

Husk at I kan følge med på bloggens facebook side, her kommer der også snart en lille konkurrence 🙂

Skriv et svar