2017/20 – hverdags look

Et lille hurtigt tjek ind fra min side med et lækkert look. Jeg syntes godt nok ikke at jeg har meget tid for tiden. Jeg står tidligt op, smør madpakke og pisker ud af døren. Når jeg kommer hjem fra arbejde, hænger Prinsessen på mig, hun savner mig og jeg savner jo også hende igennem dagen. Når vi har spist er det putte tid for børnene, derefter er det forældre tid. Men så er jeg så smadret, at jeg bare sukker efter at hoppe på hovedet i seng. Lige nu sidder jeg nærmest og halv sover ved computeren, men jeg vil så gerne skrive ud til jer. Derfor bliver det et lille hej fra mig i dag.

look

Guld i ørene

Jeg har længe tænkt at investere i nye øreringe, derfor var det genialt, da jeg kunne prøve de her smykker fra hvisk. Har I godt set, at hele shoppen er lavet om. Og ny sælger de også tøj – så nu bliver man bare endnu glad for den shop! Jeg ville blive meget glad, hvis I ville følge linket og like mine billeder 🙂

Jeg er vild med det her rå look, det har også givet mig en del komplimenter. En ting er makeuppen og tøjet, men øreringene gør helt sikkert noget ekstra godt for det rå udseende. Jeg er bare ikke helt sikker på, at det er øreringe der passer til en mor med små børn. Kort sagt jeg vil frygte, at Prinsessen lige kom til at hive i dem – av for pokker altså! Hun skal kun nøjes med, at hive mig lidt i håret. Det sker der heldigvis ikke så meget ved, andet end det gør ondt som en i bip bip og bip igen!

Jeg håber I alle få en dejlig aften.

Look:

Smykker – Hvisk

Læderjakke – Zara, endnu et 2. hand fund

T-shirt – Tommy Hilfiger

Skriv et svar