2017/11

IMG_4414

T-shirt – Ralph Lauren, Nederdel – Ame Copenhagen, Ur – Tommy Hilfiger, Leggings – H&M

IMG_4415

I sommer købte jeg den her smukke nederdel af Chau, jeg fik ikke fingrene i den, da den var på shoppen. Så da jeg så at Chau solgte sin, skyndte jeg mig at slå til. Eller det kunne jeg ikke, da jeg var på ferie, og ikke kunne garantere for modtagelsen. Så snart jeg landede i DK, købte jeg den 🙂 T-shirten er købt i USA, det havde I sikkert gættet, for havde den helt rigtige sommer følelse.

I 2010 var vi i Californien, og der besøgte vi også en de berømte strande i LA. Desværre så vi ingen surfere, men da vi kom direkte fra Hawaii, der havde vi set flere surfere. Surfing er bare indbegrebet af sommer følelse, og giver mig dejlige minder fra ferier.

Til Florida

Nu glæder jeg mig bare til vores næste ferie, og der skal jeg helt sikkert have det her sæt på, bare uden leggings selvfølgelig. Jeg glæder mig så meget til sol og varme, og ikke mindst til at skulle på sommerferie.

IMG_4416

Jeg har ikke prøvet at surfe, hvilket jeg heller ikke tror jeg vil være særlig god til. En anden ting jeg godt gad prøve kræfter med er snorkling. Den verden der findes under overfladen, fisk i alle farver og smukke koralrev, det gad jeg godt opleve. Det mest optimale ville nok være at dykke rigtigt med flaske, men det ved jeg slet ikke om jeg tør. Er det nogle af jer, der har erfaringer med at dykke? Også bare snorkling??

Jeg tænker at det må være fantastisk, men jeg er nu også lidt udtryk ved det. Jeg er nemlig ikke den bedste svømmer, og jeg er slet ikke god til at dykke. Men måske det kunne ændre sig, når det ikke kun er dyk i svømmehallen og når udstyret indebær svømmefødder. Nøj man kan suse hurtigt igennem vandet med sådan nogle på! Med svømmefødder på føler jeg mig næsten for en god svømmer 🙂

4 Replies to “2017/11”

  1. Jeg er heller ikke specielt god til at svømme, men var engang ude og snorkle fra en båd ved Maui, hvor der var de flottest fisk mm. Hvad der “reddede” mig var de havde sådan et af de der rør, man også kan finde i nogle svømmehaller, og der kunne jeg ligge hovedet på og slappe af, og så kigge ned i vandet. Det var en stor oplevelse.

    God ferie. Hvor I Florida skal I til?

    /Annette

    1. Det lyder jo også vildt, jeg ville gerne have snorklet i Stillehavet – men det skal jeg nok prøve (man skal jo bare tro på det).
      Tak vi skal bo i Fort Lauderdale og i Orlando, så skal vi kører ud derfra 🙂

Skriv et svar