Processed with VSCO with t1 preset

Jeg skulle da prøve det der malkepige hår, det var faktisk overraskende nemt. Men jeg havde store udfordringer med at få samlingen pæn. Da de 2 fletninger først var sat op med hårnåle, sad de der de næste 4 timer uden problemer. Jeg tænker at de godt kunne være blevet der hele dagen.

Tørklædet er nyt, 100% silke fra Thailand som min tante havde taget med hjem til mig (thanks aunt E). Det er meget blødt, og dejligt varmt uden at være for varmt. Farven er ny i min garderobe, men en frisk farve, som helt sikkert vil gå fint til sort 🙂

Processed with VSCO with t1 preset

Det har været for koldt til kun at have min Munthe jakke på, så jeg var inde i skabet og finde min kappe frem. En af drengene i Guldklumpens børnehave mente at jeg lignede dracula – hmm det er det der med at man høre sandheden fra børn og fulde folk ik?! Men som Team Edward type, er det ikke helt skift at blive kaldt for vampyr. Så her mit bud på en vampyr-malkepige i sort og turkise.

Dagens fotograf er igen min skønne søn, han bliver kun bedre og bedre. Med den fart han har på, bliver han helt sikkert en rigtig prof fotograf. Eller han har i hvert fald potientiale, hvis det er den vej han vil. Tænk at han starter i skole til august, han bliver så stor, hvor blev min lille dreng lige af?!

Processed with VSCO with t1 preset

Dagens outfit:

Jeans – Levi’s

Jakke – Munthe

Tørklæde – fra Thailand

Sko – Converse

Kappe – Tom Tailor