2017/21 – dagens i red white and blue

Red white and blue

Her er looket fra i dag, et look jeg virkelig føler mig godt tilpas i! Vi er desværre blevet ret forkølet herhjemme, jeg håber virkelig at vi alle er blevet noget mere friske i morgen. Ikke bare fordi det er skide irreterende at være syge, men jeg her de sidste par weekender, haft en plan om at tage en lille udflugt. En udflugt til Hundested for at se sandskulpturere på stranden. Det er mange år siden, at jeg har været i Hundested. Da jeg gik i gymnasiet, var jeg der ofte, da en af mine veninder boede der. Jeg husker byen som hyggelig, og helt sikkert et besøg værd. Vejret var jo ellers perfekt til en tur vandet i dag, men vi blev i Fredensborg.

Red white and blue

Dagens outfit var jo en ren hyldest til det Amerikansk flag. Jeg burde faktisk havde haft det på d. 4/7, for at fejre dagen på bedste måde. Hele looket er også amerikansk på nær jakken, jeg burde bare havde haft Miley Cyrus i ørene med Party in the USA. Eller måske lidt mere retro som Bruce Springsteen med born in the USA – uhh det er altså et godt nummer! Jeg er nu også ret vild med USA, selvom vi lige har været over there i maj måned, har jeg allerede lyst til endnu en tur.

Jeg tænker bare vi skal se en anden stat næste gang. Nu har vi været i Florida 3 gange, så er det vel på tide at se noget nyt i red white and blue land. Vi har også været i New York, Las Vegas, L.A. og Oahu, har I nogle erfaringer og et bud på en by og stat vi burde besøge? Jeg er fristet af at se mere af det oprindelige USA, men bestemt også New Orleans, San Francisco og Washington er byer jeg gerne vil besøge 🙂

Looket:

Jeans – Levi’s

T-shirt – American Eagel

Jakke – Zara

Sko – Converse

Skriv et svar