2017/22 – og Orlando Eye

I Orlando mødtes vi en af dagene med en af vores gode venner, han var selv på ferie, og det passede med at vi krydsede hinanden i Orlando. Det var enormt hyggeligt, og sjovt at dele sine oplevelser imens man stadig er midt i dem. Guldklumpen syntes det var skønt at møde sin gudfar på den anden siden af jorden – næsten. Vi syntes selv at vi kører meget rundt, men K og en af hans kammerater skulle fra Miami til New York, fra New York til Key West. Det var en lang tur, men de fik set en masse. Vi fik igen i år kun set Florida – men det var jo også der vi tog til 🙂

Orlando Eye

I baggrunden kan I se Orlando Eye, et kæmpe pariserhjul hvor man skulle få et godt wiew ud over byen. Lige ved the Eye ligger blandt andet Universal, jeg tænker man vil kunne få en smagsprøve på, hvad der gemmer sig bag portene. Måske man kan se mere af Harry Potter land? Åhh endnu en gang har vi været i Orlando, uden at besøge Universal. Men som så mange andre ting, skal man jo vælge, og jeg tror ikke at jeg ville få den fulde oplevelse med Prinsessen på armen. Næste gang skal vi i Universal! Det bliver vi simpelthen nød til, nu har jeg set Hogwarts tårnet, og jeg fik jo hjertebanken – suk!

Det var virkelig dejlig varmt, og jeg fik brugt min nye nederdel flittigt. Den er helt perfekt, og som jeg har nævnt flere gange, vil jeg gerne udvide med flere Neo Noir nederdeler. Jeg havde kun pakket et sæt sko, mine Nike fra sidste år. Vores plan var at gå rigtig meget, derfor gik jeg efter praktisk fodtøj. Og hvis jeg manglede noget, kunne jeg jo bare købe et par – man får virkelig smidt tøj og sko i nakken i deres outlets.

Nederdel – Neo Noir

T-shirt – Tommy Hilfiger

Taske – Calvin Klein

Sneakers – Nike

Skriv et svar