2017/23 – Disney Springs

Disney Springs

I Orlando boede vi de første dage på B Resort, i området ved Disney Springs. Et område fyldt med Disney hoteller, og med mulighed for at gå til Disney Springs. Hvilket er fantastisk når man har børn, og gerne vil ud og bevæge sig en lille smule. Det der med motion virker ikke som en hverdags ting i USA, der er selvfølgelig nogle der løber og cykler rundt, men der er ikke mange fortorve. Men det er der her, derfor kan du gå ned til området med butikker og restauranter.

Området Disney Springs har været igennem en større renovering og udvidelse, og nu er det så stort at man godt kan bruge en hel dag der. Der er også en biograf, bowlingcenter, scener med optræden, sejltur i bil og en stor luftballon med udsigt over alle Disney parkerne. I kan se luftballon bag mig i det her indlæg, hvor jeg også ligner en ballon. Vi havde allerede planlagt hvor vi skulle spise, for sidste år var Planet Hollywood under renovering, så vi glædede os til at spise der igen. Jeg skulle selvfølgelig også shoppe lidt, det samme skulle Guldklumpen.

Et Disney Springs outfit

Jeg syntes stemningen er helt perfekt, mange har været i Disneyland, eller skal det en af de nærmeste dage. Alle er glade, hvilket gør at man også selv bliver lige lidt gladere. Min mand vil nok tænke, at det slet ikke er en mulighed for hans familie. Vi er nemlig ret glade i låget, jeg har næsten altid min ja-hat på. Jeg lever lidt efter mottoet, hvis jeg smiler til verden – smiler den igen. Det outfit jeg havde på den her dag, gjorde mig også meget glad! For jeg havde endelig fundet mig en sort Calvin Klein logo-tee i outletten, det var en kæmpe sejr! Den har jeg godt nok også gået meget med siden, total ynglings t-shirt allerede.

Hvad syntes I er den ikke skøn?

T-shirt – Calvin Klein (dog med store bogstaver)

Nederdel – Envii

Sneakers – Nike

2 Replies to “2017/23 – Disney Springs”

Skriv et svar