Guardian of the Galaxy t-shirt

Jeg købte den fedeste t-shirt i Disney Springs, Marvel er en del af Disney, så selvfølgelig var der også en hel del superhelte merciandise. Superhelte fra Marvel er altså lige mig, specielt superheltene fra Avengers, men helt sikkert også Star Lord og hans venner. Guardian of the Galaxy er en af mine ynglingsfilm – jeg er vild med den måde superhelte og komik er blevet koblet sammen. Der er hele tiden en joke i kulissen, og det er både Star Lord og Rocket der er vittige. Drax er nu også meget sjov, men det er bestemt ikke noget, han gør med vilje. T-sirten her lavet i anledningen af den nye film Guardian of the Galaxy vol. 2, som havde præmiere imens vi var på ferie.

Guardian of the Galaxy in purple

Selvom jeg går rigtig meget i sort, grå og denim. Er det faktisk lilla der er min ynglings farve, en farve der er flittigt repræsenteret i neglelakker, øjenskygger og accessories. Mit iPhone cover er faktisk lilla! Som teenager var det vældig populært at gå med pakistaner tørklæde i min vennekreds, mit var selvfølgelig i hvid og lilla. Jeg har lilla vanter, et par lilla Converse og en lilla drikkedunk. Jeg har altid noget lilla med mig, og det er helt uden at jeg tænker over det. Hvis jeg blev stoppet på gaden, er jeg ret sikker på, at jeg altid ville kunne fremvise noget sort, lilla og noget der glimter. Har I også en farve der altid er med jer? Eller går I ingen steder uden fx noget i tern?? Der er jo nogle der er betaget af fx Burberry, og så er der vel tern et eller andet sted?!

Billedet er forresten taget af min super fotograf, Guldklumpen er virkelig en super fotograf. Han knipser bare løs, og er endda begyndt at sige, kig lige her mor – det er da for nusser <3

T-shirt – Marvel

Nederdel – Neo Noir

Sko – Nike