2017/25 – with a Golden pineapple på mavsen

Jeg købte den her sweatshirt med print af en golden pineapple for et par måneder siden, jeg gjorde et rigtig fint kup i Legoland. Jeps du læste rigtigt – i Legoland! Jeg havde set den tidligere hvor vi var i Legoland, men jeg blev enig med mig selv om, at den burde kunne findes til en bedre pris. Og rigtig nok en måned efter var vi tilbage i Legoland, og der gjorde jeg et lille kup. Jeg fik nemlig denne fine sag med hjem til minus 30%, jeg er virkelig tilfreds med købet, for den er virkelig lækker. 100% blød bomuld i god pasform og så med et smukt print på maven. Den er jo som skabt til mig!

Golden Pineapple

Jeg kom til at skrive Golden Pinacolada – ja jeg glæder mig åbenbart allerede til weekenden i stor stil. En Golden pinacolada lyder nu bare virkelig god, en rigtig lågsus cocktail 🙂

Jeg har faktisk ikke set denne trøje andre steder, så jeg følte mig ret heldig, da jeg kunne fragte guldet med retur til Nordsjælland. Den har også høstet flere komplimenter, og spørgsmål om hvor jeg har den fra. De kigger dog noget når jeg svarer Legoland 🙂 Den her sweatshirt er fra Vero Moda, måske den er til at finde i fysiske butikker? Den er i hvert fald pengene værd!

Kvaliteten er god, bomulden er let og har fungeret fint denne kølige sommer. Nå er det jo blevet efterår, en årstid jeg virkelig skatter højt, Jeg elsker strik, jeans og lunere tøj. Jeg regner med at den her ananas sag vil blive brugt flittigt, også under læderbassen – tænker det er et godt look.

Looket:

Sweatshirt – Vero Moda

Jeans – Levi’s

Sneakers – Nike

Ur – Daniel Wellington

Solbriller – de fulgte med i et Costume blad tilbage i foråret, jeg går aldrig ned på billige solbriller. Når man har små børn, er det vigtigt at man stadig kan lege med dem, uden at man skal tænke på dyre solbriller. Eller sådan er jeg i hvert fald 🙂

Én kommentar til “2017/25 – with a Golden pineapple på mavsen”

Skriv et svar