Reklame//Jeg føler mig virkelig heldig, jeg har en mand der går meget op i fotografi, motiv og ikke mindst det tekniske. Vi har flere kameraer, udstyr og flere ting på ønskesedlen. Når vi som forældre går op i fotografering, har Guldklumpen været med på mange ferier, hvor det rigtige billede skulle i kassen. Eller når han er motivet, og der skal tages 45 billeder før den er i kassen. I dag er han begyndt, at vise interessere sig for at tage billederne. Når jeg beder manden min om at tage billeder, så står Guldklumpen der og siger: Jeg vil gerne mor!

Jeg er af den indstilling, at når man viser interesse for en hobby, så skal det prøves af. Og min skønne lille dreng er virkelig en god fotograf! Billederne her er taget af Guldklumpen, jeg syntes han gør det godt, han er jo kun 6 år. Allerede nu tager han imod gode råd fra sin far, og han er begyndt at sige: mor du skal lige stå lidt anderledes! Eller: mor skal både dine fødder og dit hår være med? Det er lidt svært, at holde masken når han spørger, han er virkelig nuttet.

En rigtig fotograf

Når jeg ser at andre bloggere får en professionel fotograf til at tage billeder, bliver jeg lidt misundelig. For jeg ved at en fotograf, der ikke laver andet end at søge det bedste frem i motivet. Jeg er sikker på at en fotograf vil kunne hjælpe mig med at pose helt rigtigt. https://blitz77.dk er et godt bud til en fotograf odense, De udfører mange forskellige slags fotoopgaver, og med 15 års erfaring er jeg sikker på, at de har prøvet de fleste udfordringer. Uh jeg er sikker på at de magter lys og skygger, og nærmest kan få mig til at fremstå 10 kg lettere. Hvad skete der lige for, at jeg blev bred med bred på!?!