2017/27 – I Dyrehaven med familien

Vi plejer altid at komme på Bakken et par gange om året, men i år har vejret ikke været til så mange aktiviteter udendørs. Jeg syntes nu også, at vi har haft planer hele tiden, og så har mit arbejde fyldt meget efter endt barsel. Heldigvis har manden min været på barsel, så børnene har ikke mærket så meget til det. Men tilbage i juli måned var vi alle 4 et smut i Dyrehaven, det var godt vejr og alt var skønt. Jeg syntes der er hyggeligt på Bakken, specielt efter der er kommet Korsbæk området. Vi spiste faktisk på en af restauranterne i Korsbæk, men den oplevelse skal næsten have sit helt eget indlæg.

Korsbæk i Dyrehaven

Udfordringen med Bakken er dog, at der er rigtig mange mennesker, det er jo en af ulemperne ved at der er fri adgang. Omvendt er jeg også træt af, at alt hvad vi foretager os skal koste penge. Penge vi ikke rigtig for noget for, for når vi fx er i Tivoli, bliver isen, ballonen eller middagen ikke billigere af, at vi har betalt entre. Tværtimod er priserne i top næsten hele vejen rundt. Nu har vi jo været en del i Disneyland de seneste par år, og der hænger prisen bare bedre sammen. Det koster selvfølgelig en krig at komme ind, men når man så er inde er alle forlystelser gratis. Du kan købe mad, slik, popcorn, is og drikkevare til priser der er meget normale for forlystesparkere. For det er dyrere end i supermarkedet, du kan dog tage dine egne drikkevare, madpakker og snacks med ind. Restauranterne findes også i forskellige prisniveauer, der er både fastfood og sit down restauranter.

Det er den eneste tur vi har haft på Bakken i år, det bliver nok også kun til ene. Lige nu har vi en tur til Tivoli i støbeskeen, det er jo snart Halloween. Og Tivoli pynter så fint op med alle græskarene.

Har I besøgt Bakken i år?

Looket:

Jeans – Levi’s

Sweatshirt – Vero Moda (mere om den her)

Sneakers – Nike

Jakke – Zara

Over and out – vi ses i næste uge 🙂 Peach!!

Lækkert termotøj på budget.*

Skriv et svar