2017/29 – med bomber i støvet pink og rød

Sikke en skøn dag det har været i dag! Det var lunt og solen skinnede, da jeg hentede børnene og cyklede igennem Fredensborg. Det er den perfekte måde, at ryste dagens arbejde lidt af sine skuldre, eller det er det i hvert fald for mig. Jeg holder meget af at cykle, og bliver glad ved følelsen af at cykle stærkt. Men jeg racer kun når jeg ikke har børnene med, når vi cykler sammen skal vi kunne tale sammen om vores dag.

Ny bomber i støvet pink og rød

Jeg har tidligere talt om min nye craving, min craving for pink og rød i fin forenighed. Jeg har længe kigget, og så både været nærig og tænkt “får jeg det brugt”! Jeg syntes tøj er dyrt nok i forvejen, så jeg har ikke lyst til at indkøbe tøj, som bare skal ligge i skabet.

Den her fine bomber er købt brugt, jeg følger flere profiler på Instagram som sælger ud af skabet. Jeg slog til på den her bomber, og det har jeg slet ikke fortrudt. Den er virkelig smart, og den passer så fint til mørke denim jeans og en hvid t-shirt. Jeg har stadig looket med nederdel til gode, til et helt sort look kan den være det farverige indslag.

Jeg startede på det her indlæg i går aftes, men jeg var simpelthen for træt, så jeg endte med at smutte i seng.

Altså efter at jeg havde været nede med skrald, tømt og fyldt opvaskermaskinen og ryddet lidt op. Livet som forældre er skønt, men jeg bliver nød til at priotere min dag. Fordi jeg ordnede de småting inden jeg gik i seng, kunne jeg hygge lidt med børnene inden jeg skulle på arbejde <3 Og den priotering er lige efter mit hjerte! Men I skal jo heller ikke snydes, derfor får I gårsdagens indlæg hertil morgen 🙂

God dag alle sammen 🙂

Looket:

Bomber – Objekt

Jeans – Levi’s

T-shirt – H&M

Ur – Daniel Wellington

3 Replies to “2017/29 – med bomber i støvet pink og rød”

Skriv et svar