2017/31 – en styling med de ny blå støvler

Se lige de her skønne blå støvler fra Bronx! Jeg er helt forelsket, så meget at jeg ikke ved hvornår jeg skal bruge dem, for de skulle jo nødig blive ødelagte. Men forleden dag havde jeg dem på, og de var SÅÅ skønne!! Kender I det, at man føler sig som en million, når man har noget bestemt på? Jeg føler mig bare så smart med de her støvler. Støvlerne er i ruskind, og derfor sarte overfor vejret – så de kommer ikke på i regnvejr. 

Desværre er jeg lidt nervøs for at have for mange farver på, det gør mig virkelig mærkeligt tilpas, derfor har jeg min udfordringer med at style dem. Jeg regner med det kun er en fase som jeg skal over, for som her passer sort og lyseblå jo perfekt sammen. Jeg syntes i hvert fald at jeg var rigtig smart 🙂

Hvordan skal de blå støvler styles?

Har I nogle gode ideer til, hvordan jeg kan style dem? Jeg tænker på at sort jo altid er en sikker vinder, men også en denim kjole. Men er de stadig på mode i næste sæson? Jeg har faktisk slet ikke styr på, hvad der bliver det store til SS18. Har I det?

Jeg har en ide om, at style dem med mine super slim dr. denim bukser, min strik med snoninger og lynlåsene, det tror jeg bliver et godt look. Måske jeg skulle hoppe i det i dag 🙂 Det regner godt nok lige lovlig meget, og vores aftale i dag er lige blevet aflyst – så jeg ved ikke lige hvad vi skal lave endnu. En hel dag kun med regn…det lyder lidt som søndagen i sidste weekend. Det er godt nok blevet efterår nu!

Hvis I har andre gode bud, så må I endelig dele dem.

Med de blå støvler

Looket:

Leggings – Dressyou

Nederdel – Neo Nior

Skjorte – H&M

Bomber – Saint Tropez

De blå Støvler – Bronx (reklamelink)

Ur – Daniel Wellington (reklamelink)

5 Replies to “2017/31 – en styling med de ny blå støvler”

  1. Så flot outfit. Jeg elsker farver og kombinere det gerne 🙂 Men hvis det ikke skal være for vildt så er sort jo altid et hit, men jeg synes også at grå både lys og mørkt, vil passe godt til. Og som du selv nævner, jeans.

    /Annette

Skriv et svar