Strik og støvler

Efteråret er en af mine ynglingsårstider, omvendt er der jo noget godt ved alle årstider – vi skal bare finde det. Efteråret er fantastisk, for der skal jeg iførre mig lune strik og støvler med skønne detaljer. Sidste år fik jeg den her strik i hus, den er super varm og har de smarteste detaljer. Støvlerne er som sagt nye, og jeg kan slet ikke få nok af dem, de er bare så flotte. Hvis det ikke skal regne i morgen, tænker jeg at jeg skal have dem på på arbejde. Men jeans og sneakers er nu også dejligt behageligt.

Det er ellers lunt i denne uge, så strik og støvler er næsten for varmt. Jeg er også af den overbevisning, at det er vigtigt ikke at klæde sig for varmt for tideligt. For så er det svært, at holde varmen når vinteren rigtig kommer.

Med strik og støvler ved søen

På billedet er jeg på vej efter Prinsessen, der er så mange smukke områder i Fredensborg. Den her lille sø ligger kun 3 minutter på cykel fra os, og er derfor også et godt mål for os når der skal fodres ænder. Da jeg var hjemme på barsel, gik jeg en dag forbi hvor der blev fisket. Først tænkte jeg at de 3 gutter da spildte deres tid, lige indtil den halede en halv stor fisk på ca 20 cm op af søen. Så kan man da sige man er tæt på naturen, jeg er godt nok overrasket over at der er liv i søen. Men omvendt jeg ved heller ikke så meget om ferskvandsfisk, eller om andre fisk…

Dagens fotograf er igen Guldklumpen, han bliver bedre og bedre – nu mangler jeg ikke hovedet på flere af billederne mere 😉

Looket med strik og støvler

Jeans – Dr. Denim

Støvler – Bronx

Strik – Saint Tropez

Jakke – Munthe

Bag – Calvin Klein

Solbriller – Ray Ban