2017/33 – På tur til Halloween i Legoland

Halloween i Legoland

I efterårsferien havde jeg 2 fridage, og den ene af dagene brugte vi på, at kører tværs over Danmark. Årets sidste tur i Legoland blev til en Halloween tur. Halloween i Legoland er ganske hyggeligt, i mini byen var der tilføjet græskar, spøgelser og spindelvæv. Det sætte en skøn stemning, vi var der også sidste år, og de pynter op til Halloween på en meget børnevenlig måde.

Traditionen tro fik jeg taget dagens billede foran Fredensborg slot, jeg syntes det er sjovt at billledet bliver taget foran slottet hver gang vi er i Billund. Outfittet er meget travle-by-car venligt, og noget jeg kunne gå rundt i hele dagen. Det var vigtigt at jeg kunne holde varmen, men også at det var behageligt! Comfy er ret afgørende på en dag som sidste mandag, vi skulle også sidde i bilen i 6-7 timer, det er så vildt at børnene bare sidder stille og sover eller ser film.

Halloween i Legoland miniby

Halloween i Legoland

Jeg er vild med de små detaljer, og det arbejde Legoland investere i det event. Det er fuld gas på pynten, og den er tro mod LEGO og det univers. Her bliver gaden invaderet af græskar monstre.

Halloween i Legoland

Toget kører med halloween gods, der skal jo bruges en masse græskar til pynt og græskar lygter. Men der er også selvlysende spøgelser, gravstene og edderkopper på godstogene.

Halloween i Legoland

Den her lille detalje er jeg helt fjollet med. Det er bare en brand god ide, for selvfølgelig holder de også udklædnings konkurrence i minibyen til halloween. Til den her lille costume contest er der både dracula, en varulv, et skellet, en smuk fe, et spøgelse, frankenstein og en mumie – kort sagt det er virkelig helt perfekt!

Har I været i Legoland til Halloween? Eller i andre parker der fejre den amerikanske tradition, som vi har taget mere mere til os?

Looket:

Jeans – Levi’s

Strik – Saint Tropez

Jakke – Vila

Sneakers – Nike

4 Replies to “2017/33 – På tur til Halloween i Legoland”

Skriv et svar