2017/36 et western look der virker

Western look

Jeg syntes hurtigt at de har blå støvler, giver et cowboy og western look som bare føles så smart. Jeg har ikke rigtig nogen ide om, om jeg er smart for andre, men jeg syntes jeg er mega smart. Western lokket bliver så heller ikke mindre af, at jeg twister lokket op med min ternede skjorte. Jeg syntes at den er så fin, jeg har længe jagtet en skjorte med tern, men jeg kunne ikke finde den helt rigtige. Men så hang den her fine sag i en Levi’s butik i et outlet center i Orlando. Ja I ved der hvor alle mine Levi’s jeans er fra 😉Outfittet er tvistet op med en læderlook jakke, det trækker looket mere over i den rockede stil, i hvert fald efter min mening. Jeg er vild med det mere rå look.

En nederdel der virker til flere looks

Sidste år blev jeg forkælet af min skønne lille familie på min fødselsdag, se bare lige her. I en af pakkerne lå denne nederdel skønne nederdel fra Neo Noir. Et mærke der har vildt mange lækre nederdeler. Nederdeler der passer på en mave med buler, det er altså et must for mig. Selvom jeg gerne ville have, at min mave var noget fladere, er der bare andet der betyder mere i min hverdag. Jeg vil hellere være sammen med mine børn, at bruge flere timer om ugen i et fitness center. For mig giver det mere på Happy-kontoen, at være sammen med dem – og den der lidt bløde mave løber ingen steder. Nu er kunsten så bare, at holde den i kort snor, specielt nu hvor julen nærmer sig. Det hele drejer sig om, at være mådeholdende – en ting jeg ikke er så god til med sødesager. Julekager og juleknas smager altså bare så godt!

Western look

Det western inspirerede look

Nederdel – Neo Noir

Skjorte – Levi’s

Støvler – Bronx

Leggings – Dressme.dk

Strømper – VRS

Jakke – Zara

2 Replies to “2017/36 et western look der virker”

  1. Jeg kan godt lide dit look og jeg kan rigtig godt lide de blå støvler. Jeg kunne selv godt tænke mig nogle sko som ikke mest er sorte 🙂

Skriv et svar