2017/37 – En fødselar i rød strik

En fødselar

Jaaaaa så blev det endelig d. 29. november, og dermed også min fødselsdag. Jeg glæder mig hvert år, og I år fik jeg de helt rigtige sommerfugle i maven i går aftes. Jeg er helt afslappet, og glæder mig til de nye udfordringer der venter mig lige om hjørnet. Dem skal I nok hører mere om meget snart. I dag er jeg blevet forkælet med fødselsdagsang og morgenmad med min familie. Mine kollegaer havde også arrangeret morgenmad på kontoret, der var blomster, fødselsdagssang og masse kram.

En fødselar i strik og nederdel

I skrivende stund står jeg og venter på, at drengene i familien kommer hjem med maden. Vi hopper over gæret er laveste i dag, og snupper en fin middag på lørdag. Men en let aftensmad med efterfølgende familiehygge, passer helt fint ind i min fødselsdag. Nogle af mine ønsker for det næste år er, mere ro og flere gode stunder med min mand og vores skønne børn…og så en held masse blogging! Jeg har allerede en skøn lille konkurrence på vej til jer, så hvis I gerne vil være med når den kommer. Kan I allerede nu følge bloggen på facebook, hvor konkurrencen bliver offentlig gjort i denne uge.

Men tilbage til dagen i dag, jeg har allerede fået gaver af min skønne familie. En strik, en parfume og en bog – alle ting der falder i god jord hos mig. Mere tøj er jo altid dejligt, og så er strik jo sæson. Hvis I er nysgerrige, kan I se strikken på mit ønske indlæg lige her. Parfumen er faktisk også på den collage, måske min mand er blevet inspireret efter at læse netop det indlæg.

Nu vil jeg hoppe ind i sofaen, og nyde resten af aften med den store bagedyst. Over and out fra en fødselar der har haft en skøn dag <3

Følg bloggen på facebook 🙂

One Reply to “2017/37 – En fødselar i rød strik”

Skriv et svar