2018/10 med min nye slå-om kjole på

Min nye slå-om kjole

Reklame//

Selvom det ikke er rigtig varmt de her dage, eller det minder selvfølgelig om sommeren 2017. Men der havde jeg også jeans på alle dage på arbejde. Allerede nu har vi haft en varmere dag i april 2018 end juli og august 2017. Så mon ikke at sommeren i år bliver endnu bedre end sidste år. Der skal jo så heller ikke så meget til! Jeg har allerede haft min nye kjole på, det var godt nok mest en inde dag, men jeg måtte altså lege, at det var en  sommerdag 🙂 Og den er jo helt vildt skøn den kjole, jeg føler mig virkelig chik og smart i den!

ny slå-om kjole
Jeg signalere lige til min 120 cm fotograf, at han skal tage 2 billeder mere 🙂

Ting jeg ønsker mig denne sommer

Det næste er så at jeg mangler nogle nye sandaler, jeg vil helst have sko der sidder fast på foden, derfor ikke Birkenstock sygeplejeske sandaler. Selvom jeg må indsømme, at jeg lige har set nogle vildt skønne sandaler i samme design fra Sofie Schonner med glimmer. De er virkelig fine, og kan da peppe et hvert look op. Men for det første er de lidt for meget sygeplejeske og så sidder de ikke rigtig fast på foden. Jeg ved at vi kommer til, at gå en hel del på vores sommerferie. Derfor skal mine sandaler være af en hvis kvalitet. Selvom jeg også skal have sneakers med, eller måske bare købe nogle nye i Nike outlet shoppen. Uhh det er ellers en fristende tanke!! For mon ikke der skal shoppes lidt i Florida…det ved jeg at vi skal 🙂

En ting der allerede er på plads er, at manden min og Guldklumpen skal til frisøren i Fort Lauderdale, og jeg skal i Apple i Orlando og have min iPhone fikset! Mit batteri har kun 67% maksimumkapacitet, hvilket gør at den er helt utilregnelig på batteriniveauet. Det værste ved at besøge Apple i USA er, at det er så billigt og meget tillokkende at købe macbooks og ipads. Jeg har længe overvejet at investere i en ny bærbar og meget gerne en macbook – jeg er ret stor fan af Apples skønne produkter. Men nogle gange tænker om det at købe er det rigtige at købe nyt it udstyr. For at spare lidt skulle jeg måske overveje muligheden for leasing af it, selvom det måske mest er for virksomher. Men lige meget hvad, ønsker jeg mig en ny bærbar 🙂

4 Replies to “2018/10 med min nye slå-om kjole på”

Skriv et svar