2018/11 – en dag ved søen

ved søen

Hvis der er noget jeg glæder mig til hvert år, så er det vores ture til Esrum sø! Jeg elsker min by, og jeg kan slet ikke forstille mig, at flytte herfra. Fredensborg byder på næsten alt, samtidig med at det er en lille rolig flække. En flække der desværre også lider af manglende omsætning i byen, men med massere af liv ved søen om sommeren. Men en tur i Slotsparken er også fantastisk.I weekenden var vi nede og få sæsonens første is, vejret var godt og der var Harley Davidson traf. Brumm Brum der var mange fede cykler, nu er jeg selv blevet kone til biker – ja ja rolig nu, han har bare fået kortet og den første cykel. Vi er hverken ude i bander, narkotika eller klublokaler med strippere – ja man har vel set Sons of Anarchy. Måske jeg skulle hører manden om vi ikke skulle gense den, de første sæsoner er jo helt fantastiske.

ved søen

Tilbage til søen, vores ishus er virkelig et besøg værd! Til alle nye Fredensborgenser siger vi altid, at de skal tage til søen ikke til slottet. Ishuset ved slottet er for turister, indbyggerne ved at den bedste is købes ved ishuset ved søen. De sælger nemlig Hansensis, og det er altså en anden kvalitet end Cartedor!

Dagens look ved søden var 100% Amerikansk 🙂

The look ved søen

Jeans – Levi’s

Sneakers – Nike

T-shirt – DKNY

Solbriller – Ray Ban

 

Skriv et svar