2018/13 med denim kjole og min ynglings taske

Jeg er og bliver en frossenpind, når termometeret kun kan snige sig op på 18 grader, så hopper jeg i leggings. Ja det her billede er 14 dage gammelt – tænk at alle træerne i baggrunden var helt triste for kun 2 uger siden. Jeg er blevet ret glad for min denimkjole, den fungere til så mange forskellige looks, og kan bruges både til hverdag og fest. Jeg har haft flade sneakers på til, pumps og mine blå støvler. Det er altså smart med et item i garderoben, som bare virker hver gang. I dagens anledning havde jeg rullet ærmerne op, for det er vel forår 🙂

Har I også items i skabet der virker både til hverdag og fest?

Dagens look

Taske – Louis Vuitton model speedy

Denim kjole – Vero Moda

Jakke – Munthe (se den på her og her og her)

Skriv et svar