2018/14 – på tur med arbejdet og Esrum kloster

På tur med arbejdet

Tænk at det allerede er en uge siden, at jeg var på tur med arbejdet rundt i kommunen. Jeg arbejder i en ret stor kommune, som skulle være den største rent areal mæssigt på Sjælland. Det er helt sikkert ikke på indbyggertal, selvom det stiger eksplosivt hver sommer,når hovedstadens beboer søger i sommerhuset. Og jeg kan virkelig godt forstå at de vil op til nordkysten, her er virkelig smukt! På turen rundt i kommunen stoppede vi ved Esrum Kloster, og gik en lille tur. Hvis I skulle komme på de kanter over sommeren, er det helt sikkert et stop værd.

Et ganske neutralt på tur med arbejdet look

Jeg har altid jeans på, så derfor havde jeg også jeans på denne dag.

Jeans – Levi’s

Sneakers – Nike

Sunnies – Ray Ban Erika

Bluse – Calvin Klein

På tur med arbejdet

Skriv et svar