2018/17 – med slå-om kjole og ny taske

I lørdags luftede jeg den fine prikkede slå-om kjole i det gode vejr. Men som om det ikke var nok, så skulle min nye taske også ud i den store verden. I fredags da jeg kom hjem stod der nemlig en pakke til mig, en pakke jeg havde ventet længe på. Sådan er det jo ofte, når man har klikket noget ekstra godt hjem. Og det havde jeg 🙂 Men den skal nok få sit eget indlæg.

I lørdags var vi først kørt til nordkysten for at besøge min sviger morfar. Der nød vi det gode vejr, og børnene nød at løbe rundt i haven. Bagefter kørte vi ud til mine svigerforældre og grillede, det er altså en god måde at bruge en lørdag med høj solskin.

Looket

Kjole – Only, den er stadig på tilbud på Booztlet

Ur – Daniel Wellington

Et lille tip er, at der altid er fine og billige vare hos Booztlet, lige nu har de op til minus 80%

4 Replies to “2018/17 – med slå-om kjole og ny taske”

Skriv et svar