2018/20 – på en solrig søndag

Der er små steder i Fredensborg der er helt unikke, gemmesteder med massere af charme og historie. Det her sted er det gamle gadekær i Asminderød, lige ved kroen og kirken og med stråtækte huse i baggrunde. Før i tiden var vejen her forbi fyldt med små forretninger, private hjem med butik som grønthandler, slagter, bager eller skomager. I dag er der kun en bedemand tilbage på vejen, og det hus er til salg. Så det er nok bare  et spørgsmål om tid, inden der kun er kroen og kirken tilbage. Normalt cykler vi forbi her, men i dag gik vi tur med Prinsessen i barnevognen.

Det er det jeg så godt kan lide ved Fredensborg, vi kan gå til næsten alle steder på 30-60 minutter. Og på 10-15 minutter kan vi være ved slottet hvis vi cykler, og på bare 5 minutter mere kan vi være ved søen. Der hvor det gode ishus lægger 😉 Derudover kan vi komme til Hillerød eller Helsingør på 20 minutter i bil. Vi kan endda nå Illum på 45 minutter, hvis der altså ikke er kø på motorvejen.

Looket

Nederdel – Noisy May (som jeg også har på her)

Skjorte – H&M

Sneakers – Nike

Skjorten er en meget gammel sag, som jeg fandt bagerst i skabet. Det florlette er perfekt her om sommeren, men den er i 100% polyester, så jeg skal endelig ikke svede i den. Det giver så fin mening, at man går i silke og bomuld om sommeren 😉

2 Replies to “2018/20 – på en solrig søndag”

Skriv et svar