2018/24 – Happy Halloween 2018

Halloween

Så blev det endelig den 31. oktober 2018. Vi tog allerede hul på årets halloween fest i søndags. Der var vi til Halloween komsammen med Guldklumpens klasse i den lokale skov. I år var jeg så heldig at få fat i et spøgelses pirat kostume, total cool og lige mig – altså lige efter vampyrer! 

Halloween

Kostumet er fra Coolstuff, og det lever helt op til mine forventninger. Pasformen er helt fin, jeg havde købt en str. L for at kunne have tøj inden under. Jeg kunne desværre ikke både have strik og jakken på, men det fungerede fint uden syntes jeg. Og så har jeg mulighed for at tage det på en anden god gang, hvis jeg skal til Halloween fest indendørs.

Guldklumpen skulle være skelet, den dragt kan I se mere om i det her indlæg. Vi var så heldige at modtage alle kostumer i god tid i år, det var virkelig rart at have det på plads. Guldklumpen glæde sig også i flere uger 🙂

I dag skal jeg ud og rasle med Guldklumpen. Vi er teamet op med nogle venner, så børnene får oplevelsen sammen. Det er sjovt som tiden hurtigt ændre sig, nu er det ikke sejt nok, kun at rende rundt med sin mor. Det skal jo komme på et tidspunkt, men jeg håber stadig han vil have mig med nogle år endnu.

Imens vi er ude og rasle eller sige “slik eller ballade”, skal Prinsessen og hendes far tage imod udklædte børn hjemme hos os. Vores fine Mickey græskar hoved er fyldt med små Haribo poser og Smarties æsker.

Fejre I Halloween?

 

Skriv et svar