2018/26 – med nye 2.hand sko

Jeg er ret vild med støvlerne fra Toga Pulla, men ikke med prisen. Derfor har jeg længe været på jagt efter de helt rigtige støvler med spænder. Heldigvis er der mange mærker der er kommet med deres bud, og det er altså nogle fine støvler.

På Instagram har jeg i længere tid fulgt forskellige 2.hand profiler, alt for mange ligger inde med tøj og sko, som kun er brugt enkelte gange. Mange gange er tingene så gode som nye, men er et rent kup da du hurtigt kan sparer over 50%. Jeg plejer at have det på den måde, at jeg i hvert fald skal have det til under halv pris og i god stand. 

Mine nye 2.hand sko

Skoene er fra profilen  @secondhand.shop.cph, og det var ikke det eneste jeg købte. Jeg fik også fingrene i en lækker nederdel, som jeg meget snart vil vise jer. Pakken kom frem på under en ugen, og begge ting var lige som jeg havde håbet på. Skoene er i fint sort ruskind, med 3 spænder og lynlås på indersiden. Da jeg modtog skoene, var de meget løse, jeg spændte spænderne ind, og nu passer de perfekt.

Billederne er taget på torvet i Hillerød, hvis I syntes bygningen virker bekendt – så er det fordi den er med i Matador. I det afsnit hvor Røde og Agnes skal giftes, står Agnes og venter udenforan rådhuset – denne bygning. Den gamle politistation i Hillerød, en virkelig smuk og gammel bygning.

Looket med en lille gæst

Hele looket er holdt i sort med jeans fra American Eagle, tee fra Envii, bomber fra Saint Tropez og mine sko fra Shoebiz hvis jeg husker rigtigt. Nogle gange er mærket bare ligegyldigt, så længe man er glad og føler sig smart!

Den røde Nike sko er Guldklumpens – den frække fyr prøvede at stjæle billede fra sin mor 🤩😉 Jeg har truet med kul og bløde pakker 😂

Skriv et svar