2018/27 i Disney julebluse

Reklame

Selvom mange sikkert syntes at de her julebluser er frygtlig grimme, så er jeg ret vild med den her julebluse. Den er fra en Disney shop i Orlando Florida, og jeg syntes selv at jeg har gjort lidt af et kup køb. Jeg fandt den nemlig i en outlet butik.

Julebluse og julete

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er ret glade for Disney. Det falder os derfor meget naturligt, at have julebluser fra Disney. Det lidt sjove er faktisk, at det er min mand der har flest. Måske der er meget normalt, at det er herrebluserne der rammer outletten. Børne bluserne derimod var nærmest en mangelvare, men der har vi været heldige i H&M herhjemme. 

Julete og julebluse

Men det er ikke den eneste julebluse jeg har, jeg har nemlig fået en ny af min familie i fødselsdagsgave – se den lig her. Hvad passer bedre sammen end fin bluse og julete i denne skønne juletid. Jeg syntes slet ikke at jeg har fået nok julete endnu, måske jeg skulle tage noget julete med på arbejde – det er trods alt der jeg er mange timer om dagen. Selvom jeg godt kunne bruge en masse tid lige her, i vores fine egetræsstole med lammeskind i.

/Indlægget er skrevet i samarbejde med kvalitetsmøbler.dk/ 

Skriv et svar