2018/3 – Det er bare denim

denim

Reklamelinks er markeret med *

Jeg går som omtalt tidligere rigtig meget i denim, og helst hver eneste dag. Jeg har længe kigget efter en skøn denimkjole, men kunne ikke rigtig bestemme mig. Der var en fra Levi’s * som virkelig fik mine fingre til krible efter at putte den i kurven, men jeg syntes stadig at 700 bobs er mange penge. Specielt når ikke var sikker på, at jeg vil få den brugt. Derfor valgte jeg et billigere alternativ – som jeg næsten altid gør! Den er så udsolgt nu, men den er fra Vila* er også et godt bud.

denim

Denim kjole og godt vejr

Jeg glæder mig til at gå med den, når det bliver noget varmere i vejret. Lige nu er vejret mest til strik, men når jeg er hjemme i weekenden så er det kjole vejr. Jeg er nu ret glad for at gå i kjole, det er dejligt befriende – og så føler jeg mig altid feminin i kjole. Det fede ved denim kjolen er, at den ikke bliver så puttenuttet. Jeg kan godt lide, at mit look har kant, og helst en rå kant. Heldigvis er der masser af denim denne vinter, jeg lavede en lille collage i efteråret – den kan findes lige her. Nu er kjolen så blevet min…hurra! Så er det bare at få den brugt, og stylet på forskellige måder.

Jeg tænker at en mulig styling vil være, at kjolen kan bruges som en lang skjorte. Måske over en anden kjole, og så med oprullede ærmer – perfekt til forår og sommer. Har I andre foreslag til styling muligheder? Og hvordan bruger I jeres denimkjole – hvis I også har sådan en??

Looket:

Kjole – Springfield

Støvler – Bronx

Underkjole – Samsøe & Samsøe

2 Replies to “2018/3 – Det er bare denim”

Skriv et svar