2018/4 – med lækker strik og nederdel

Der kommer slet ikke nok outfitsbilleder her på bloggen! Vejret er en ting, den lange mørke vinter – men så kommer den helt ærlige mor begrundelse. Jeg vil ikke lade billedtagningen gå ud over min familie, selvom det jo er min mand der er min personlige fotograf. Men hvis Prinsessen er vågen er det helt udelukket, medmindre hun sidder i barnevognen og vi er på tur. Der kommer vejret ind igen, og det er virkelig koldt udenfor! Det er jo livet som mor, og det ville jeg ikke undvære til nogen tid.

Lækker strik er mit våben mod kolde

Hver dag har jeg sweater på, det er virkelig noget nyt, for jeg har aldrig har så mange strikbluser som jeg har nu. Den her smukke sag er ned nyeste, og den er virklig en lækker strik. Jeg fik den i julegave af min søde familie, min har det med at finde de skønneste strikbluser til mig. Desværre ender det ofte med at de er for små, for korte eller også er der der gået en snor, og så er den jo ødelagt! Mega vildt meget øv, for et par år siden fik jeg den smukkeste sorte Karen Millen strik, men der var revet tråde ud midt på maven. Desværre havde de ikke flere på lager, så den blev aldrig min. Det blev den her skønne sag fra Barbour som blandt andet forhandles hos Boozt.com.

Looket:

Strik – Barbour

Støvler – Tommy Hilfiger

Clutch – By Malene Birger

Nederdel og Leggings er fra dressyou.dk

Desværre er looket her alt for koldt til denne uge, men nøj hvor gad jeg godt hoppe i det igen og igen.

Skriv et svar