2018/5 – et outfit i sort og pink

Sort og pink

Et ganske almindelig hverdags-look for mig, Jeg har faktisk gået mest med sweater denne vinter, men når jeg trækker i den her bomber, bliver jeg ekstra glad. Palietter er jo født til at skabe en fest, og den her bomber kan virkelig det hele. Jeg bruger den både til hverdag og fest, det var faktisk den jeg havde på til personalefesten sidste fredag på mit arbejde. Selvom looket er meget sort, har jeg opfyldt et af mine nytårsforsæt, at gå med flere farver.

Et nytårsforsæt der faktisk går rigtig godt. Jeg tror slet ikke at mine nye kollegaer, ser mig som hende der kun går i sort. Selvom det er fedt at være en blackster, så er det altså også fedt at have massere af farver på. Farver det har den her t-shirt fra Calvin Klein, næsten alle nuancer lyserød, pink, orange og fersken. Fersken er en af de farver jeg har det nemmeste ved at iklæde mig, farven passer til sort og passer godt til min blege kulør.

Looket:

Jeans – Levi’s

T-shirt – Calvin Klein

Støvler – Tommy Hilfiger kan findes lige her

Bomber – Saint Tropez

Skriv et svar