2018/6 – endnu en mørk strik

med mørk strik

Jeg er virkelig blevet stor fan af skønne strik bluser denne vinter. Måske jeg bare er blevet så voksen, at jeg er blevet fan af praktisk tøj. Jeg syntes stadig ikke, at jeg går på kompromis med moden. Strik er altid godt, jeg har bare ikke fundet de helt rigtig strik til mig. I dag har jeg strik bluser nok, til at havde en ny på hele ugen. Hvilket jo et meget smart, især når vejret hele tiden tror det er vinter, i dag skal det sne igen igen. Selvom jeg er meget glad for mine efterhånden mange strik bluser, må foråret godt snart komme. Den mørke strik jeg har på her, er i 100% bomuld, så den kan sagtens bruges både forår og efterår. Det er mere den tykke vamsede uld fætre, der bliver lige varme nok. Men lad os nu se, hvis sommeren blive lige så våd og kold som i 2017, så skal de varme strik bluser ikke for langt væk.

mørk strik

Mørk strik med snoninger

Det er desværre ikke så nemt at se på billedet, men strikken er faktisk i fint mønster, med både snoninger og perlestrik. Den er virkelig fin, og helt sikkert pengene værd! Jeg købte den på Bootzlet.com, en hjemmeside der sælger ud af Bootz.com lager. Jeg har virkelig gjort mange gode køb der, både til mig selv og børnene, og sådan en mørk strik går vist aldrig helt af mode.

Det mørke look fik et lille pift med et tørklæde i dyreprint, som nok heller aldrig går af mode – og heldigvis for det 🙂

Jeg håber I alle får en god aften.

Looket

Jeans – Levis 512

Støvler – Tommy Hilfiger

Strik – United Colors Of Benetton

 

Skriv et svar