2018/7 – I Karen Simonsen jumpsuit

Selvom det her billede er lidt skørt, er det meget sigende for min person. Min skønne søn på 6,5 år har taget det her billede – og jeg elsker det <3

Jeg havde næsten glemt,at jeg havde det her jumpsuit i skabet! Måske det var mere mit spejlbillede der huskede mig på, at mine ridebukse-lår ikke er det skønneste syn i jumpsuit. Men pyt med det, vi skal huske at sætte fokus på det ægte i hverdagen, og jeg er ikke det tyndeste siv i byen. Tvært imod! Jeg spiser lidt for meget, og jeg mangler stadig 3 kilo for at være tilbage i før-prinsessen form. Den form er så heller ikke den skarpeste, men dog skarpere end nu.

Jeg kan huske da jeg fik jumpsuitet som betaling for et indlæg, det var første gang at jeg fik tøj som betaling – og jeg var virkelig glad og meget overrasket. Heldigvis var det ikke sidste gang, og jeg håber også der er flere shops der vil sende mig lækkert tøj 😉

jumpsuit

Karen Simonsen jumpsuit

Jumpsuit er virkelig en skøn opfindelse, undtagen når man skal tisse helt vildt! Det er nærmest en nødvendighed at udstyre ens trusser med tena lady, når man skal i byen iført et jumpsuit. Mit jumpsuit er i den skønneste jersye bomuld, og kan næsten ikke mærkes at man har det på. Tvært imod er det som at have nattøj på, uden muligheden for at tisse! Ud i et dragten kan styles på mange måder, jeg har været til en fin 30 års fødselsdag i min Karen Simonsen sorte sag. For 3 år siden stylede jeg den med Boss pumps og min skønne bomber fra Saint Tropez. Tænk at det allerede er 3 år siden, og min pailiet bomber stadig er min farvorit! Det gør det til et virkelig godt købm uuh og jeg elsker jo gode køb!!

Jeg håber I alle får en skøn påskeferie, mig og min familie smutter i sommerhus, og jeg kan næsten ikke vente. En hel uge væk fra faste rammer, med Kattegat i baggrunden – what not to like? Ja jeg spørger bare 😀

Skriv et svar