2018/8 – med ternet skjorte

Ternet skjorte

Reklame//

Jeg går ikke så tit i skjorte, jeg er blevet ret glad for t-shits. De er nemmere at style syntes jeg, og så har de mange anvendelses muligheder. Min mand derimod går med skjorte flere gange om ugen, skjorter til mænd er jo en del af arbejdsuniformen til mænd på kontor. Men jeg er ret glad for min ternet skjorte, den er nede på jorden, ligesom jeg bedst kan lide det. Derfor er jeg også vild med mange af de tendenser der skyder frem. Fine bukser med en stor blød strik, fin nederdel med en afslappet t-shirt. Det gør tøjet nemt at bruge, og mulighed for at mikse det med det man allerede har i skabet.

Den nye skjorte trend

Den nyeste trend blandt skjorter er slå-om skjorten. En slå-om skjortekjole der er skåret af ved hoften, og dermed kun er en skjorte. De fået både i ensfarvet, med striber og prikker eller i en ternet skjorte, en tendens der fortsætter fra sidste år. Der er flere bloggere der allerede har taget slå-om skjorten til sig, og stylet den med jeans og bukser. Det klæder dem nu meget godt, men jeg er ikke helt sikker på at det er en skjorte tendens jeg vil følge.

En tendens jeg derimod har taget til mig, er skjortekjoler og slå-om kjoler med prikker. Jeg glæder mig meget til at vise jer min nye kjole, og så håber jeg på en varm sommer, så den kan blive luftet. Ellers skal den i hvert fald  med i kufferten, så den kan blive luftet under varmere himmelstrøg i Florida. Stedet hvor det altid er varmt 🙂 Uhh jeg kan næsten ikke vente, specielt nu når vejret er så koldt og gråt herhjemme. Der skulle komme sne igen i dag, det er slet ikke til at forstå – det er jo forår for pokker!

Looket:

Skjorte – Levi’s

Nederdel – Neo Noir

Bomber – Saint Tropez

Støvler – Bronx

Skriv et svar