2018/9 – ude i solen med min ynglings overgangs jakke

Munthe overgangs jakke

April er foralvor over os, og det er med varme og sol. Jeg har derfor fundet min skønne jakke fra Munthe frem fra skabet. Det er virkelig et køb jeg gjorde mig, det var faktisk Michelle fra Stonemuse der solgte lidt ud af sin garderobe. Jeg fik jakken til en virkelig god pris, jeg mener det var omkring 350,- Den har jeg virkelig været glad for, den er varm og isolerende, hvilket passer perfekt til det vejr vi har i Danmark.

Dagens med overgangs jakke fra Munthe

I dag var det endda for varmt til at have jakke på. Men det er det der er lidt risikabelt ved denne årstid, man bliver alt forhurtigt forkølet. Det skyldes netop at det bliver for varmt at have overtøj på, eller at vi tager for lidt tøj på. Jeg har stadig både strik og tørklæde på, mest fordi det er koldt om morgen.

Har I taget forårsjakken i brug?

Dagens look:

Jakke – Munthe

Jeans – Levi’s

Sneakers – Nike

Solbriller – Ray Ban

Dagens outfit med forårsjakke

 

Skriv et svar