2018 blev et godt sko år!

reklame

Det er ikke fordi, jeg har købt 12 par nye sko i 2018. Jeg køber normalt kun sko, som jeg har behov for. I starten af 2018 købte jeg nye Chelsea Boots fra Tommy Hilfiger, dem jeg havde var meget brugte. De var seriøst så slidte, at min lilletå var ved at stikke af. Det gav derfor god mening at udskifte dem.

På vores sommerferie fandt jeg både et par klipklappere fra Ralph Lauren og et par super seje puma sko. Begge par passede perfekt ind i min skosamling. Jeg kan godt lide at sko kan give et outfit et helt nyt look. Det er fx nemt at pifte et outfit fra arbejde op med et par stilletter, og så skal der næsten ikke mere til, før du er klar til en tur i byen.

De sidste par sko er et par 2. hand sko købt via Instagram, jeg var meget spændt på resultatet. Pakken kom meget hurtig, og indeholdte præcis det jeg havde bestilt. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale den sælger, hvis du er til 2. hand sko og tøj. Hvis du mere er til nye sko, kan du kigge forbi Shoe Chapter , som både har dame sneakers og sko.

/Indlægget er skrevet i samarbejde med Shoe Chapter/

Skriv et svar