2018/1 – dagens i ny strik

ny strik

Torsdag og det regner – jeg glæder mig til at temperaturen skal falde, så nedbøren begynder at komme som sne. Selvom det bliver vildt koldt, så er det bare mere positivt med sne frem for regn. Danmark er nu også smuk i et lag hvidt puddersne! Udfordringen er så bare at det bliver koldt, som i jeg føler mig blåfrossen. Jeg har bare fået de fineste nye strik i min garderobe, så jeg kommer ikke til at fryse på overkroppen. Det er faktisk lidt vildt, for jeg har på 2 måneder tilføjet 5 strik til skabet. Men pga det mørke og triste vejr, har jeg haft nogle udfordringer med, at få taget outfit billeder.

Dagens outfit i ny strik

I dag har jeg haft den her nye strik på fra United Colors of Benetton i 100% bomuld. Den er ikke super varm, men den er blød og behagelig.
Her har jeg den på sammen med jeans, jeg går virkelig meget i jeans – alt for meget hvis du spørger min mand. Men for at være ærlig har jeg stort set kun jeans, derfor er jeg på udkig efter andre bukser. Jeans bliver måske også lidt ensformig i længden, men de er nu bare rare at have på! Så passer de både til strik, t-shirt, skjorte og blazer. Jeg sætter stor pris på, at mit tøj har mange anvendelsesmuligheder, og dermed ikke bliver til hyldevarmere.

Jeg har allerede både grønne og røde bukser i kikkerten, men mit shoppe budget er ikke rigtig eksisterende i denne måned. Og mine 250,- gavekort til Zalando, er altså hurtigt brugt når man shopper andet en strømper. Som altså også kan være vældig dyre, men jeg kan da lige tippe jeg om de her skønne og meget budgetvenlige glimmerstrømper.

Looket:

Jeans – Levi’s

Støvler – Bronx

Ny strik – United Colors of Benetton

Skriv et svar