2018/2 – hvor er lyset

lyset

Reklame//Hold nu op hvor er jeg ved at gå til af frustration! Frustration over det manglende lys dagen bringer. Vores lejlighed er ikke særlig lys, selvom der er meget store vinduespartier, så kræver det stadig at solen er på himmelen. Stort set alle weekender siden nytår, har været præget af regn og overskyet vejr. Når solen så langt om længen er fremme, så er der noget som kommer i vejen. Så jeg syntes godt nok, at januar er noget frustrerende for mig som bloggen! Om aften når børnene skal puttes, er jeg meget tilfreds med mørket. Det er skægt som behovene er forskellige, men alligevel ville jeg elske at lyset var fra den naturlige lyskilde.

lyset

Når lyset er kunstigt

Det bedste lys kommer altså fra den store glødepære på himmelen, alle bloggere vil helst have naturligt lys, men der er altså nogle der kan få det til at lykkes. de her billeder er taget med fuld skrald på blitzen. Det kan desværre ses, men af mangel af bedre billeder får I altså det. Måske jeg bare skulle udvide med noget mere lys, måske fra Ledking.dk som har et stort udvalg af LED belysning.

//Indlægget er skrevet i samarbejde med Ledking.dk, ord og holdninger i dette indlæg er mine egne//

Se flere dagens outfit billeder under kategorien Dagens

Skriv et svar