2019/1 – I slidt og grønt

Nogle af jer husker måske det her indlæg, hvor jeg talte om en grøn skjorte og slidte jeans. Jeg syntes at looket ville være så fint, at jeg straks kastede mig i sættet, da tasken fra Mango landede i min postkasse. Jeansne er dog ikke sorte, men jeg syntes selv, at det fungerede rigtig fint med lyse denim jeans.

Dagens i grøn

Mig og grøn går langt tilbage

Jeg har altid været ret glad for den farve, farven har altid passet godt til mit humør. I gymnasiet havde jeg så meget grønt tøj, at jeg blev kaldt for gurke. Det var nok en blanding der udsprang af mit pigenavn (er lidt sjovt at tænke at jeg har sådan et, vendingen lyder som noget min mormor og morfar siger) Gormsen og så grøn som en agruk. Det passede nok meget godt, for jeg havde en lang fake læder jakke som næsten lignede en agurk, som måske fik mig til at ligne netop den grønsag. Det er efterhånden mange år siden, men den grønne farve syntes jeg stadig er flot. Specielt en støvet flaske grøn og den fine mint passer godt til mig. Guldklumpen er mere til Hulk grøn.

Mango tasken bor desværre ikke hos mig mere, den kunne slet ikke rumme alt det, som jeg har med på tur. Så den sendte jeg retur, jeg har nemlig ikke brug for flere tasker i størrelser der ikke helt passer. Det er en chance man tager, når man handler på nettet, og heldigvis kan man sende det retur. Jeg endte med at bytte den til en meget smart jakke, som netop er landet hos mig i denne uge.

Looket

Jeans – H&M

Skjorte – American Eagle

Sko – Shoebiz

Jakke – Munthe

Taske – Mango

One Reply to “2019/1 – I slidt og grønt”

Skriv et svar