2019/11 – pailletter og queen B

Jeg er efterhånden ret stolt over min evne til, at få fingrene i lækkert 2. hand. Den her fine paillet bluse er min tilføjelse til garderoben, og fredag havde jeg sat min 2. hand blazer til. Jeg følte mig både smart, lidt bosslady og totalt i fredags stemning. Det var først da jeg så mig i spejlet, at jeg lagde mærke til, at jeg lignede lidt en bi. Hvilket får mig til at tænke på queen B, og hendes dokumentar på netflix.

queen b

Queen B på netflix

Da jeg var syg, lå jeg så lidt af det nye på netflix, der i blandt Beyonce’s dokumentar Homecoming, som er lavet over hendes 2 optrædninger på Coachella festivalen 2018. Da jeg gik i gang viste jeg ikke, at der var tale om 2 optrædener med queen B på samme festival, så jeg forstod slet ikke kostumeskiftet. Var der tale om lyseffekter, men hvordan kunne tøjet så helt forsvinde? Jeg forstod det simpelthen ikke! Men nu giver det fint mening, og det er helt sikkert en vild koncert dokumentar, som jeg vil anbefale jer at se.

Jeg er ikke selv den store Beyonce fan, men jeg er fan af det hun gør, og den kamp hun kæmper for sorte og kvinders rettigheder. Og så er jeg da også fan af det show hun kan få på benene. I dokumentarren følger man også Beyonce’s kamp fra en kompliceret graviditet, akut kajsersnit, og så til at stå på scenen i topform igen. Bare den præsentration er vild i sig selv.

Looket

Jeans – Levi’s

Bluse – 2. hand

Blazer – 2. hand

Støvler – 2. hand

Solbriller – Ray Ban

One Reply to “2019/11 – pailletter og queen B”

Skriv et svar