2019/13 – Fredensborg en by i udvikling

Det er sommer og jeg gør alt hvad jeg kan, for at komme hjem og gå en tur med børnene. Det er en god måde at få lidt luft, og få gået lidt ekstra skridt. Mit job er meget stillesiddende, og jeg går ofte kun 5000 skridt på en dag, hvis jeg ikke tilføjer en gåtur. Så det prøver jeg selvfølgelig at gøre. På sådan en lille gåtur, kan jeg komme vidt omkring i vores lille by. Som er en smuk en af slagsen, men som også klinger beskrivelsen, Fredensborg en by i udvikling.

Fredensborg en by i udvikling

Fredensborg mit lokale hood

Billedet her er taget ved et lille gadekær i den gamle bydel Asminderød. Et så fint lille område med kirke, kro og gadekær. Min far er opvokset her, og kunne fortælle hvordan hele gaden var fyldt med små butikker da han var barn. Jeg kan lige forstille mig hvordan der havde været grønthandler, bager og slagter lige ved siden af hinanden, med tilhørende privat bolig i baglokalet. Den tid er jo for længst forbi, og vores gågade oppe ved slottet, begynder mere og mere at ligne en by der sover. Hvilket jo er så arveligt, for byen har potentiale og besøg af tusindvis af turister hvert år.

Forhåbentlig er Fredensborg en by i udvikling

Jeg håber virkelig, at kommunens plan om byfornyelse, vil få butiks livet tilbage. For hvis byen skal leve op til – Fredensborg en by i udvikling, skal der gøres noget. Der er både gode børnetal, masser af nybyg og i bund og grund en tryk og god stemning. Derfor kan jeg kun anbefale, at man prøver at huske at bruge de lokale butikker der er i ens by. Hvis man ikke ligger penge der, kan de ikke løbe rundt. I Guldklumpens klasse er vi en lille gruppe forældre, der har lavet en gaveklub. Når der så er børnefødselsdag, slår vi os sammen og giver en lidt større gave. Men når vi så har købt gaven lokalt i Fredensborg, har vi alle en lille fest i gruppen. På den måde udfordre vi også hinanden til, at finde på en gave fra byen.

Looket:

Nederdel – H&M, et rigtigt godt udsalgs kup

T-shirt – Hilfiger, endnu et godt køb fra en af vores mange ferier til Florida.

Solbriller – RayBan Erica

Sneakers – Nike

One Reply to “2019/13 – Fredensborg en by i udvikling”

  1. Hvor sjovt at du er fra Fredensborg 🙂 jeg er født og opvokset i Fredensborg, og er helt tilfældigt faldet over din blog da jeg ledte efter en opskrift på nogle nemme og lækre glutenfri koldhævede grovboller.
    Dem bager jeg, hver uge eller oftere, her i Mellemøsten hvor vi bor, uden at vide at opskriften var “made in Fredensborg” ♥️
    🇩🇰 Verden er lille!

Skriv et svar