2019/2 – pakkepost og endnu mere udsalg

I weekenden hentede jeg endnu en pakke, min mand er begyndt at spørge om jeg har hævet vores opsparing, men for pokker det er januar. Og januar betyder udsalg! Jeg sendte som sagt den her taske retur, det tilgodebevis skal jo også bruges. Pakken under min arm kommer fra Nelly.com, der havde jeg også et tilgodebevis til.

I sommer købte jeg den fantastiske bikini overdel fra Calvin Klein, desværre gik låsen i stykker på vores sommerferie. Heldigvis havde jeg lige taget en t-shirt på, inden overdelen sprang op, og tyngdekræften lod indholdet falde. Da jeg kom hjem skrev jeg til Nelly.com, de tog bikinien retur og gav mig mit gavekort retur. Det sammen med mine nellypoint, nøj det er altså genialt at give point i fødselsdagsgave. Jeg føler mig i hvert fald lidt ekstra speciel! Og på Nelly.com kan man altid få noget spændende for 75 Nellypoint.

Pakkepost fra Nelly.com

I min pakke er der selvfølgelig udsalgs godter, og dem skal I snart få at se. Men i shoppen er der gode tilbud hver dag, jeg har i hvert fald med stor succes. haft ting på min ønskeliste, der pludseligt er sat ned. Og wupti nu har jeg hentet en pakke med nogle af dem 🙂 Støvlerne skal dog tilbage, for str. 37 er altså ikke min størrelse. Lidt surt når det ofte er dem der er et restparti på tilbud af.

Har I været ude og udsalgs shoppe?

Looket

Jeans – Levi’s

Sko – Puma

Taske – Louis Vuitton

Skjorte – American Eagle

Jakke – Munnthe

Hue – ? fra en julebod i Tivoli

One Reply to “2019/2 – pakkepost og endnu mere udsalg”

Skriv et svar