2019/3 – Baby it’s cold outside, nu i pels

reklame

Brrr det var altså koldt i morges! Det gode ved at kulden er kommet, er at jeg kan bruge min nye jakke. Den skønneste pels jakke fra Vero Moda, der er noget af det blødeste jeg længe har haft i garderoben. Den er varm, blød og smuk.

pels

Jeg er ikke den eneste der er vild med dens bløde ydre, Guldklumpen kan godt lide at age den 🙂 Den er virkelig også blød og varm, jeg har jo ligefrem gået og ventet på koldt vejr. Jeg føler mig bare så chik i den, jeg glæder mig i hvert fald til alle de gange jeg skal bruge den i nærmeste fremtid.

Outfits i blød pels og fine farver

Pelsen er grå, en farve det går til alt. Det er helt perfekt til mit mål om flere farver. Lige nu har jeg specielt kig på en kjole og en nederdel fra Bruuns Bazaar, nederdelen er i de fineste farver, og vil passe perfekt til både forår og sommer. Da pelsen er kunstpels håber jeg, at den også kunne bruges i lidt varmere vejr. Indtilvidere har jeg både brugt den til jeans og nederdel, og jeg glæder mig at bruge den til kjole.

Hvordan har I det med denne sæsonens it pels? Har I også en i skabet??

/Indlægget er skrevet i samarbejde med Italienboots.dk/

One Reply to “2019/3 – Baby it’s cold outside, nu i pels”

Skriv et svar