2019/4 – i ny farve og prikker

Jeg har gjort et lille udsalgs køb, en senneps gul bluse med fine prikker. Det er første gang, at jeg har noget i den farve, for at få flere farver ind i mit skab, kræver også nye farver. For der er ikke mange forskellige farver derinde, men der sker virkelig noget for farve og mønster paletten derinde.

Senneps gul og prikker

Heldigvis er der massere af udsalg rundt omkring, så jeg fik blusen til minus 70%. Så er det altså nemmere at få farver, prikker og nyt tøj generelt ind i garderoben. Jeg fik den faktisk leveret for et par uger siden, i den her pakke. Men den skulle jo lige vaskes, og så skulle jeg lige tage mig mod til. Mod til at tage den nye farve i brug.

Jeg syntes nu at den er ret smart. Jeg glæder mig i hvert fald til at bruge den en helt masse denne sæson, måske den også holder i flere sæsoner.

Looket:

Bluse – NLY Trend*

Støvler – Tommy Hilfiger

Nederdel – Neo Noir

Top – Samsøe Samsøe

Leggins – H&M

One Reply to “2019/4 – i ny farve og prikker”

Skriv et svar