2019/5 – i pels på en klemme i Hellerup

Der har været meget stille på bloggen i denne uge, jeg har holdt ferie, fra alt både arbejde og bloggen. Derfor har der været meget stille herinde. Jeg havde brug for en uge, hvor jeg bare kunne slappe af, og være 100% sammen med mine børn og deres far. Den ene dag var børnene og jeg i Hellerup, hvor vi så denne store klemme, gik på cafe og ellers bare hyggede os.

Stor klemme i Hellerup

En stor klemme i Hellerup

I Waterfront shoppingcenter er der en kæmpe træklemme, et stykke kunst du kan sidde på. Jeg måtte selvfølgelig have Guldklumpen til, at tage et billede af mig der. Hele vinterferien boede jeg nærmest i den her fake fur pels, jeg føler mig virkelig smart. Og ikke mindst moderigtig, uden at gå imod min naturlige stil. Pelsen viste jeg jer første gang lige her, og hold nu fast den er allerede blevet et meget kært eget.

Tilbage til klemmen og Hellerup, jeg fik desværre ikke fat i hvilken kunstner der står bag den store klemme. Men jeg mener at der stod noget med Italien, jeg er dog ikke helt sikker. Har I set den store klemme i Hellerup?

Cafe i Hellerup

På cafe i Hellerup

I Hellerup snuppede vi en kop kaffe og en kage på en cafe. Jeg fik en stor kaffelatte med soyadrik, børnene delte en hindbærsnitte. Det var vildt hyggeligt, og jeg glæder mig til næste gang vi skal på cafe sammen <3 Jeg kommer simpelthen for sjælendt på cafe, for når jeg endelig er der, hygger jeg mig virkelig meget. Og det gør mine børn heldigvis også 🙂

Look:

Pels eller rettere fake fur – Vero Moda

Jeans – America Eagle outfitters

Bluse – Husker ikke lige mærket

Sko – 2.hand

Hårspænde – Pico

2 Replies to “2019/5 – i pels på en klemme i Hellerup”

Skriv et svar