2019/6 – Endnu et nyt uldent 2.hand køb

Jeg har gjort nogle rigtig gode køb på det sidste, og endda grønne køb da det var 2.hand køb. Det er ikke bare billigere og grønnere, men det er også en måde at få de dyre mærkevare ind i skabet. Uden det belaster budgettet!

2. hand Herskind

Sammen med de her sko, fik jeg også denne nederdel med i pakken. Den er fra Birgitte Herskind, og i skøn alpaka uld, med blødt inderskørt. Det er virkelig en skøn nederdel. Selvom den lidt ligner et industri viskestykke i mønsteret, men det er nu også meget cool syntes jeg. Nederdelen er købt via en salgsprofil på Instagram, det er ret smart og nem måde både at købe sælge på. Jeg startede med at søge på alle profiler med salg og 2.hand, og dem der var spændende begyndte jeg at følge.

Jeg ret vild med, at gøre rigtig gode køb. Så jeg afventede og slog til da der var halv pris på hele profilen. Hvis man ikke helt kan vente, kan man jo altid komme med et bud, så kan det jo være at sælgeren vil sælge til den pris. Min erfaring er at det er nemmere når man køber flere ting 😉

nederdel

Det er nu ok at vejret ikke er helt forårs agtigt endnu, så jeg kan nå at få brugt den her nederdel. Generelt er jeg ret glad for mit uldent tøj, det er både varmt og blødt.

Hvad syntes I om min nye nederdel?

Det er her indlæg har faktisk været over en uge undervejs. Hver gang jeg har startet op, er jeg blevet for styret. Men nu lykkes det mig endelig, at få det skrevet færdigt 🙂

Et uldent look

Nederdel – Birgitte Herskind

Taske – Louis Vuitton

Skjorte – H&M

Strik – Claire

Støvler – Bronx

3 Replies to “2019/6 – Endnu et nyt uldent 2.hand køb”

Skriv et svar