2019/7 – I ny hjemmestrik

Jeg har simpelthen selv strikket denne smukke bølge genser, og jeg er pavestolt! Derfor skyndte jeg mig at tage den på i onsdags, for den skulle selvfølgelig luftes med det samme. I onsdags satte jeg den sammen med mit nye udsalgskøb fra H&M.

Hjemmestrik bølgegenser

Den nye nederdel

Min tanke var, at det var den her nederdel der skulle flytte ind hos mig. Men da jeg var forbi H&M i Hørsholm, var den der ikke lige i min størrelse. Ikke nok med at den her var der i min størrelse, var super fin og meget smart, så var den også på tilbud. Så den kom med hjem, og jeg sparede 50%

hjemmestrik

Og så den ny hjemmestrik

Jeg er endelig blevet færdig med min bølge genser. Det tog desværre ekstra lang tid, da jeg manglede et nøgle garn. Problemet opstod da jeg ønskede, at min hjemmestrik var lidt længere, og det er jo noget af det gode ved at strikke selv. På den måde kan man få strikken i lige den form man ønsker sig. Og jeg ønskede min lidt længere, så jeg måtte bestille endnu et nøgle Air garn fra drops*. Da det kom, var den færdig på nul komma fem. Som I sikkert ved er bølge genseren et bud på den smukke Ganni strik, bare en noget mere budget venlig hjemmestrik model.

Looket

Strik – Hjemmestrik efter denne opskrift

Nederdel – H&M

Sko – 2.hand

Solbriller – Ray Ban*

4 Replies to “2019/7 – I ny hjemmestrik”

Skriv et svar