2019/8 – Weablog for danske bloggere

reklame

Det her billede blev taget i fredags – et billede med masser af fredags stemning. Men for mig er der flere lag i det her billede, for det afspejler også at jeg ønsker at gå mine egne veje. Jeg vil selv bestemme hvilken vej går, og ikke mindst hvad jeg vil og ikke vil. Derfor er jeg blogger hos Weablog.

weablog

Som bloggere i Danmark er der massere af muligheder for at lave spændende samarbejder. Rigtig mange af mine første samarbejder, var modtagelse af forskellige produkter. Ikke ligefrem noget der gav mad på bordet, men så for et par år siden blev jeg en del af Weablogs bloggere. En virksomhed der skaber forbindelse imellem virksomheder og danske bloggere. Der er både mulighed for at tage opgaver der bliver udbudt til alle i netværket, men der er også mulighed for at blive kontakte direkte af virksomheder, der kun udbyder opgaven til dig. Disse samarbejder er rigtig spændende, og udfordre mig kreativt.

Selvstændig blogger med selvbestemmelse

Som selvstændig blogger i et selvstændigt netværk, er det mig selv der bestemmer hvilke opgaver jeg vælger at tage. På den måde kan jeg tage flere opgaver den ene måned, men også vælge at holde opgave fri, når jeg fx er på ferie. Igennem de sidste 2 år, har jeg hver måned taget opgaver igennem Weablog. Det er bestem et samarbejde og en mulighed, jeg vil dele med andre selvstændige blogger, som også ønsker at tjene lidt ekstra penge.

Udbetalingen fra Weablog sker hver måned, så når man er aktiv på siden, er der mulighed for en månedlig udbetaling. Det er i hvert fald noget der betyder noget for mig, jeg kan selv bestemme og jeg kan tjene rigtige penge. Weablog.com er for danske bloggere, og alle kan tilmelde deres blog. Hvis man har udfordringer eller spørgsmål, er medarbejderne super servicemindede, og svare indenfor kort tid. En anden positiv og samfundsøkonomisk bonus ved Weablog er, at de indberetter hvad man tjener til skat. På den måde er man som virksomhed der søger et samarbejde med en blogger, sikker på at der bliver betalt korrekt skat. Noget vi bloggere ofte bliver kritiseret for i medierne, men hos Weablog.com er du sikker på, at betalingen går rigtigt til.

Looket

Jeans – American Eagle

Bluse – Mads Nørgaard

Blazer – Zara endnu et 2. hand køb

Støvler – Tommy Hilfiger

One Reply to “2019/8 – Weablog for danske bloggere”

Skriv et svar