2019/9 – i jeans og tern

Efter vores sommerferie 2018, blev jeg ret vild med de her ternede skjorter. Desværre fik jeg ikke nogen med hjem, for jeg blev i tvivl om tern nu også var mig. Nøj hvor jeg forstrød det manglende køb, så meget at jeg endte med at få shippet 2 skjorter hjem. Den historie jeg fortalt et par gange, men den er med til, at jeg elsker den her skjorte lidt mere.

Dagens i tern

Flotte tern og lyse jeans

Vejret har virkelig været smukt i denne uge, men overraskende koldt! Jeg ved ikke hvad jeg havde regnet med, men jeg kan live jer for at det var en kold fornøjelse. Jeg startede med at gå hjemmefra i t-shirt, åben skjorte og åben jakke, men inden vi var kommet 500 meter væk hjemmefra. Havde jeg både lukket skjorten og lynet jakken, men det var stadig alt alt for koldt!

De sidste par gange jeg har haft denne fine skjorte med tern på, har jeg kørt den åben med hvid t-shirt under. Meget smart hvis du spørger mig, med lidt tråde til grunge stilen i 90’erne. Min mand derimod spurgte om det var med vilje, at jeg lignede en hillbilly. Lige hårdt nok syntes jeg! Det er vel de færreste bondeknolde der køre samme skønhedsrutine som mig, og ja alle mine looks er med fuldt overlæg 😉 Og jeg syntes altså selv, at jeg ser smart ud.

Sol, pollen og solbriller

Selvom det er bidende koldt, er solen langt om længe kommet godt op på himlen. Jeg er typen der altid har solbriller på, solen er simpelthen for skarp for mine øjne. Bonussen er så, at jeg beskytter mine øjne mod pollen. Det er jo noget nyt for mig, at være pollen allergiker, men heldigvis er der mange af mine almindelige rutiner, der allerede er gode mod allergi.

Look

Jeans – Levi’s

Støvler – Bronx

Skjorte – American Eagle

T-shirt – H&M

Jakke – Munthe

Solbriller – Ray Ban

2 Replies to “2019/9 – i jeans og tern”

Skriv et svar