2018/12 i min fine slå-om kjole

dagens

Jeg har allerede haft den her kjole på en gang før her på bloggen, men der var det koldt så det var kun en indendørs fornøjelse. I lørdags hoppede jeg i den, og vejret var fantastisk! Vi tog et smut til Hørsholm, børnene manglede lige lidt sommertøj. Men pudsig nok var vi ikke de eneste der havde fået den ide, så de størrelser vi var på udkig efter var allerede udsolgt. Men vi fik da både købt solcreme, strømper og sutsko, selvom det er varmt har de små brugfor indesko.

Jeg fik desværre ikke foreviget billede udendørs, men som altid er Guldklumpen klar med min iPhone <3

God dag alle sammen 🙂

Looket:

Kjolen er fra Only og købt mega billigt på Booztlet.com, det meste er til minus 50%. Som om det ikke var nok, så kommer der flere gange om ugen specielle tilbud. Lige nu kan du få ekstra -15% på din ordre over kr. 499,- Jeg er godt fristet, for de har jo de samme mærker som Boozt.com

Uret er fra Daniel Wellington og neglene er lakeret med Essie Gel lak Looks to Thrill. Den fineste coral farve – perfekt til sommer.

One Reply to “2018/12 i min fine slå-om kjole”

Skriv et svar