3 fra Rimmel

IMG_5820

IMG_5822

IMG_5825

For et par måneder siden var der 3 for 2 pris i Matas på Rimmel, det er jo en oplagt mulighed for at få lidt nyt og lækkert i skabet. Jeg kastede ret hurtigt min kærlighed på lipglossen – desværre er den nærmest usynlig på mine meget røde læber, men konsistensen er ret god. Jeg har i ca. 2 år kun brugt Miss Manga fra Loreal, men jeg tænkte mon ikke denne mascara fra Rimmel, kunne give mig lidt det samme? Jeg tester stadig derudaf og er ikke helt sikker på min dom, men den kommer helt sikkert i er separat indlæg.

BB creme er min daglige redning, med det i krydderen bliver min hud så fin og ens i udtrykket. Resultatet med den her matte udgave overraskede mig positivt, desværre er typen nærmest utæt, så den står på hovedet i vores tandkrus for tiden – det er ikke just der jeg ynder at opbevare min makeup….

Bruger I stadig Rimmel, eller hørte det kun teenager årene til?

Skriv et svar