3 ting jeg bruger flittigt

Falengreen

Her er 3 ting jeg bruger flittigt for tiden. Der burde også ligge solcreme når man kigger på kalenderen, men jeg ser stort set ikke solen i hverdagen. Jeg burde mere huske en paraply, for det regner jo næsten hver dag. På billedet er der min nye sweatshirt, jeg er helt tosset med det print. Guld og frugt i en sprød kombi så er jeg glad 🙂

Sweatshirten er fra Vero Moda og i overraskende god kvalitet, den er selvfølgelig i bomuld. Jer der har læst med længe, kender til min holdning til kunstige materialer. Bomuld er bare rarer at have på, også her om sommeren hvor det er lige køligt nok.

The red lips

Jeg er vild med røde læber, derfor har jeg altid et farvet læbeprodukt med i tasken. Den her lipgloss som er helt rigtig 90’er klistret, er fra Victoria’s Secret jule kollektion 2016. Jeg købte  hele julekollektionen i en sammenpakning i et outlet i Orlando, de skulle også have forskellige smage og dufte – men jeg har ikke prøvet de andre endnu. Den her som sagt rød, meget klistret og dufter af bær – ret lækkert 🙂

Falengreen

Falengreen – dansk og svanemærket

Hårlakken er fra Falengreen, jeg har længe manglet en hårlak, det giver bare det sidste finish. Så sidder håret også bedre i løbet af dagen! Den her bliver brugt hver dag, hvis ikke af mig så af Guldklumpen. Jeps han får lige et spray, så holder frisuren under cykelhjelmen, og cykelhjelm skal man jo have på. Jeg syntes den er nem at dossere, og giver et godt hold til mine tunge lokker. Hårlakken hedder nr. 18, det er helt igennem genialt, min hjerne husker bedre et nummer end en titel. Hårlakken er allergivenlig, svanemærket og allergy certified hvilket jo er super godt når man fx er gravid. Et lille tip til alle de gravide, nøj jeg syntes godt nok også der er babyboom i blogland. Det betyder jo bare at bloggere har et ganske normalt familieliv 😀

One Reply to “3 ting jeg bruger flittigt”

Skriv et svar